KNOWTES.

k·no·w·tes (de; v; enkelvoud: knowte)
Samenvoeging van het woord notes en know: kenniscadeautje


NIEUWS | 'Come Along!' en ontwikkel jouw 'Smart Village' strategie

In de afgelopen maanden heb je het misschien we voorbij zien komen. Het 'Smart Rural 21' project van E40, ondersteund door de Europese Commissie.  Voor dit project zochten we, samen met onze internationale collega’s,  plattelandsinitaitieven in Europa, die open staan voor begeleiding bij hun  traject om “Smart Village” te worden.

Lees meer

NIEUWS | ‘Smart Rural Project’ zoekt innovatieve plattelandsinitiatieven

Op 11 mei 2020 is de deadline verstreken om je aan te melden als potentiële deelnemer in het Smart Rural 21 project, welke ondersteund wordt door de Europese Commissie. Er is grote interesse getoond. In totaal zijn er 736 aanmeldingen gedaan door heel Europa, waaronder 4 vanuit Nederland. Wij willen iedereen bedanken voor het delen van de berichten en voor de aanmeldingen vanuit Nederland. In de komende maand worden de aanmeldingen beoordeeld door het projectteam en naar verwachting worden de 12 initiatieven die deel gaan nemen aan het project voor eind juni gekozen. We houden jullie op de hoogte over de voortgang en alle aanmeldingen krijgen rechtstreeks bericht.

Lees meer

NIEUWS | Nieuwe Website

Met gepaste trots presenteren wij u onze nieuwe website. Mist u informatie of heeft u ideeën hoe wij onze site nog verder kunnen optimaliseren? Schroom niet contact met ons op te nemen.

Lees meer

KNOWTE | Global perspectives

(Oud) Collega Janneke heeft een bijzondere reis gemaakt door Ethiopië. Een blikverruimende reis waar zij graag haar ervaringen over deelt.

Lees meer

KNOWTE | LEADER zet top-down benadering op z’n kop

LEADER is veel meer dan het wegzetten van subsidie, het gaat om het in gang zetten van een beweging en daarmee zet LEADER de traditionele top-down benadering letterlijk op z’n kop.

Lees meer

KNOWTE | Wie kiest er voor kaas?

Nederland staat anno 2018 nog steeds in de top 5 van grootste kaasproducenten ter wereld. Naast het maken van kaas, zijn ook de handel, logistiek, marketing, verkoop en het beleven van kaas belangrijk voor de werkgelegenheid. Dan is het natuurlijk wel zaak dat de vacatures ingevuld kunnen worden..

Lees meer

KNOWTE | Alblasserwaard heeft een ander gezicht gekregen

Dit was een van de koppen die deze week dertig jaar geleden in de media verscheen over het afronden van het grootste herinrichtingsproject van Europa. Het project is afgerond met het openen van de brug “De Kikker” over de Ammerse Boezem.

Lees meer