We.


Vanuit onze kennis en verschillende achtergronden werken wij samen met onze partners aan onze gedeelde missie. Wilt u weten wat dit is? Lees onze Why. Wilt u meer van ons weten? Hieronder stellen wij onszelf graag aan u voor. Wilt u nader kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op.

Marieke Kok
Founding Partner

Marieke is een authentieke, ambitieuze, zelfstandige professional, met passie voor plattelandsontwikkeling en de foodsector. Ze is een ondernemende strateeg met een uitstekende helicopterview. Hiermee heeft ze zicht op de onderlinge verhoudingen, schakelt ze snel en is ze in staat zowel korte als lange termijn ontwikkelingen te volgen en hierop te anticiperen. Vanuit een praktische benadering maakt ze een vertaalslag van beleid naar uitvoering en vanuit de praktijk geeft zij vorm aan beleid en strategie gericht op transitie, innovatie en .duurzaamheid. Resultaat gericht samenwerken is haar kracht.

06 39 45 47 97
marieke@knowwhy.nl
Projectcoördinatie, POP3, Kennispartner, Strategisch advies

Nils den Besten
Founding Partner

Nils is een bevlogen professional die heel veel kennis heeft in het agrarisch domein. Naast zijn eigen melkveehouderij heeft hij van jongs af aan veel bestuurservaring opgedaan op strategisch niveau. Doordat hij de realiteit van alledag ervaart als boer en heldere visie heeft op de hedendaagse vraagstukken in de sector, is hij een uitstekende gesprekspartner voor iedereen die zoekt naar innovatieve duurzame oplossingen voor de agro en foodsector van de toekomst. Hij heeft wereldwijde connecties en weet als geen ander het verhaal van het Nederlandse platteland over te brengen bijvoorbeeld in keynotes of trainingen.

06 18 79 93 11
nils@knowwhy.nl
Kennispartner, Projectcoördinatie, Trainer, Inspirator, Netwerker

Laurens Kortleve
Projectmedewerker

Laurens weet hoe het is om op te groeien in het plattelandsleven. Het is de plek waar hij zich thuis voelt. Na zijn stage bij KnowWhy is hij nu onderdeel van het vaste team. Laurens is een reiziger, dit combineert hij bij KnowWhy met zijn kennis van het plattelandsleven. Zo werkt hij o.a. aan de conceptontwikkeling, realisatie en optimalisatie van een melkveehouderij in Wit-Rusland. Met diverse projecten in Oost-Europa heeft hij ruime ervaring opgedaan deze regio. Dit zet hij onder andere in om marktbetreding mogelijk te maken voor Nederlandse Food- en Agri bedrijven in Wit-Rusland, naast zijn projecten op Nederlandse bodem.

06 34 38 89 48
laurens@knowwhy.nl
Projectcoördinatie, conceptontwikkeling

.

Laura Stolk
Office Manager

Laura is degene die ervoor zorgt dat op kantoor alles draait. Met haar achtergrond in de financiële sector en ervaring in marketing en communicatie zorgt ze dat de financiële, administratieve en organisatorische zaken op orde blijven. Daarnaast ondersteunt ze bij (evenementen-)organisatie. Laura is een volhouder, die niet stopt voordat iets voor elkaar is. Met haar kennis van (digitale) communicatie stroomlijnt ze onze communicatie zowel binnen ons team als met onze partners. Daarmee is zij een onmisbare schakel in het geheel.

06 57 33 44 11
laura@knowwhy.nl
Administratie, communicatie, (evenementen-)organisatie