We.


Vanuit onze kennis en verschillende achtergronden werken wij samen met onze partners aan onze gedeelde missie. Wilt u weten wat dit is? Lees onze Why. Wilt u meer van ons weten? Hieronder stellen wij onszelf graag aan u voor. Wilt u nader kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op.

Marieke Kok
Founding Partner

Marieke is een authentieke, ambitieuze, zelfstandige professional, met passie voor plattelandsontwikkeling en de foodsector. Ze is een ondernemende strateeg met een uitstekende helicopterview. Hiermee heeft ze zicht op de onderlinge verhoudingen, schakelt ze snel en is ze in staat zowel korte als lange termijn ontwikkelingen te volgen en hierop te anticiperen. Vanuit een praktische benadering maakt ze een vertaalslag van beleid naar uitvoering en vanuit de praktijk geeft zij vorm aan beleid en strategie gericht op transitie, innovatie en .duurzaamheid. Resultaat gericht samenwerken is haar kracht.

06 39 45 47 97
marieke@knowwhy.nl
Projectcoördinatie, POP3, Kennispartner, Strategisch advies

Amber Moelands
Projectmedewerker en Officemanager

Amber is een echte verbinder met altijd een positieve inslag. Met haar projectmanagement ervaring in de (fin)tech zorgt zij ervoor dat zowel de financiële administratie als de technische kant in orde zijn, maar ook alle projecten goed verlopen. Haar analytisch vermogen gecombineerd met haar creativiteit zorgen voor verrassende oplossingen, communicatie en verbindingen. Zij zorgt ook voor de vertaalslag tussen de boeren en de burgers.

06 57 33 44 11
amber@knowwhy.nl
Projectcoördinatie, Communicatie, Organisatie

.